Hvem er vi

Frisør Hair dé lux vision og ansatte
Ingrid Klausen

Ingrid Klausen

Indehaver

Chef / Indehaver af Frisør Hair – Frisør Casanova – Frisør Hair dé lux

Louise Christiansen

Louise Christiansen

Daglig leder

Mit navn er Louise Christiansen, og jeg er daglig leder i Hair dé lux. Jeg har arbejdet hos indehaver Ingrid Klausen siden 1996 og har opnået mere end 24 års anciennitet. Jeg glæder mig til at præsentere Jer for vores spændende koncept her i Grenaa. Jeg er selv Grenaa-pige, og har den glæde og fornøjelse at arbejde med både nye såvel som gamle kunder.

Mikkel Westermann Støve

Mikkel Westermann Støve

Hudterapeuten – Indehaver

Hos mig kan du forvente en innovativ tilgang til professionel hudpleje med økologiske behandlinger og produkter, som giver mærkbare resultater. Personligt er jeg statsligt uddannet, og har jeg speciale i ansigtsbehandler, lysterapi, massage og økologi. Klinikken åbnede i 2016. Jeg ser frem til at vise dig konceptet. https://hudterapeuten.dk Tlf: 29939012

Vision

Topmoderne

Vi ønsker med Frisør Hair dé lux i Grenaa at fremstå som en topmoderne og visionær frisør, hvor der gives den bedste kundepleje og service. Igennem vores partnere indenfor behandlings- og videresalgsprodukter Wella, Sebastian, Sassoon, Nioxin, Philip B og GHD, sikrer vi at vore kunder får de absolut bedste og mest eksklusive produkter.

Udvidet koncept

Hair dé lux tilbyder også ud over frisørfaget vore kunder et udvidet og spændende koncept med Wellness ved

Hairdelux.jpg